Waarom Bonaire?

Bonaire is een schitterend eiland in de Caribische zee met luxe en gezellige appartementen.

Aruba, Bonaire en Curacao, ook wel bekend als de ABC eilanden ... De 'benedenwindse' deel van het Nederlands West-Indie.

Kies uit de rustigste van de drie en je zal er zeker het gevoel van een tweede huis vinden!

In tegenstelling tot de meeste andere Caribische eilanden is Bonaire het beste te omschrijven als een 'laidback' eiland. Geen gedoe of fancy, gewoon en kleinschalig!

Een ideale plek als u graag een pauze van het jachtige leven van het noordelijk halfrond wilt nemen.

Bonaire is: genieten van een barbecue bij zonsondergang op het strand, het doen van een wandeltocht door de ongerepte natuur, duiken of snorkelen in helder blauw water of genieten van een zeiltocht naar een van de eilanden in de buurt ...

Bonaire biedt een mooi Caribische klimaat met een jaarlijks gemiddelde temperatuur van rond 30 ° C. De koelste maand is januari, de warmste september. Echter over het algemeen is er relatief weinig verschil tussen de seizoenen. De zee temperatuur varieert van 26 ° C tot 29 ° C.

Zoals reeds vermeld, Bonaire staat voor de natuur .... Ongerepte landschappen, een natuurlijke kustlijn maar vooral is Bonaire bekend om zijn verbazingwekkende onderwater natuur, zijn koraalriffen en overvloedig leven in de zee!

 

Voor een overzicht
Appartementen huren op Bonaire
klik hier

Bekijk hier de vernieuwde website van appartement huren op Bonaire

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam